top of page
4D7149602B65771D06433E04DA6E6946.jpeg
IMG_1148.jpg

Es una zona protegida  en la que hi ha molt poques edificacions i on es pot gaudir de la costa mediterrània en estat pur ,és ideal per fer caminades pel sender que passa per davant de la casa (ruta GR-92) i descobrir tot de racons que no han estat mai tocats per la ma de l’home. I on la mar Mediterránea es mostra en el seu màxim esplendor.

 

Es un lloc ideal per relaxar-se i no fer res, les vistes des de la casa , els jardins o la piscina que esta al costat mateix del mar, són senzillament immillorables i conviden constantment al bany i al relax.

 

Ens trobem a tocar del Delta de l’Ebre amb els cultius d’arròs  i la horta com a principal activitat econòmica, i entre dos ports pesquers de primera fila com són els de l’Ametlla de Mar i Sant Carles de la Ràpita,on podreu viure l’arribada de les barques amb el peix i la posterior subasta.

Aquest entorn és bàsic per entendre la gran qualitat de la cuina de la zona, amb infinitat de bons restaurants que fan del peix, el marisc i els arrossos els protagonistes d’una cuina tradicional basada en el producte fresc i de proximitat.

 

Si el que busqueu és activitat, podeu fer excursions pel Parc Natural del Delta de l'Ebre, i a part de l’espectacularitat dels arrossars i les llacunes, us podeu perdre per les seves platges infinites de sorra blanca.

A uns 30 minuts amb cotxe des de la casa, trobem un altre parc natural totalment diferent, el Parc Natural dels Ports de Tortosa, un massís que tot i estar a pocs kilòmetres de la mar arriba a 1.447m d’alçada i acull una gran diversitat tant de flora icom de fauna en estat salvatge, amb unes vistes espectaculars

 

Si teniu ganes d’una mica de civilització nomes a 30 minuts en cotxe des de casa podeu visitar la histórica ciutat de Tarragona anomenada Tarraco per als Romans i que acull tota una serie de restes Romanes d’una importancia extraordinaria, com per exemple l’amfiteatre Roma o el Circ Romà, tambe es pot visitar el Museu Nacional Arqueologic de Tarragona.

 

A molts pocs quilometres de Tarragona, també podeu visitar la Ciutat de Reus que fou una ciutat cap deventera a l’epoca modernista i que actualment ofereix uns bons exemples com la Casa Navas o la casa Rull, es pot fer una ruta que passa per als 26 edificis modernistes mes importants de la ciutat.

Actualment Reus és una ciutat molt activa comercialment i és un lloc fantàstic per perdres per al casc antic , passejar o anar de compres.

 

Si el que teniu ganes és d’una mica de més de gresca, a 25 minuts amb cotxe des de la casa es troba la bulliciosa ciutat d’estiueig de Cambrils i Salou amb discoteques , bars ,platges plenes de gent i festa tot el dia.

I a pocs quilometres de Salou, esta el parc d’atraccions més important del sud d’Europa, “Port Aventura”.

 

Aquestes són algunes de les coses que es poden fer per la zona, encara que n’hi ha moltes més. Si ens feu saber els vostres interessos us podem recomanar més activitats.

 

 

ATZAVARA_logo.png
bottom of page