top of page

Gastronomia

La gastronomia en aquesta zona és el clar reflex de la riquesa de la seva mar, que  ofereix el millor de les varietats de peix i marisc fresc. Amb un gran ventall de restaurants a l’Ampolla i l’Ametlla de Mar.

No s'ha d'oblidar la influència deltaica en plats com la Fideuà, l'anguila en suc, l'anguila fumada, l'arros negre,suquets mariners així com l'ostra del Delta, la qual es pot assaborir tant crua com cuinada i una gran varietat d'arrossos cuinats amb els productes mes delicats de la nostra terra i la nostra mar mediterrània.


Per endolcir el paladar, a més dels postres que ofereixen els nostres restauradors, també hi ha dolços tan representatius com el coc de brossat, els pastissets de cabell d'àngel i les coquetes de la creu, entre altres.

 

No dubteu en preguntar-nos per algun restaurant de la zona.

On comprar?

Al centre dels pobles de  l’Ampolla , El Perelló o l’Ametlla de Mar, trobareu diversos comerços per comprar  productes frescos, fruita ,carn i verdures ,on trobareu productes de collita propia, i on el peix el podreu comprar fresc del dia.

 

Esport

-Paddle surf/Wind Surf/ Kite Surf  en l'Ampolla 

-Poliesportiu l’Ametlla de Mar amb instal.lacions noves, que ofereix varies activitats, piscina coberta, sauna, jacuzzi, ioga,pilates, gimnàs, cycling….podeu    comprar la entrada per un sòl dia.

 

Farmàcies :

l'Ametlla de Mar:

-Framàcia Aytes Meneses-_Cala Joanet,6

-Farmàcia Joan Borges_Carrer Pau Casals 54

-Farmàcia Pedrola_Carrer Andreu Llambrich 22

L’Ampolla:

-Framàcia Curto Balaguer_ Carrer Marcel Miralles,

-Farmàcia del Port_Barranc de la Cervera, 1

 

Centre d’Assistència Sanitària l’Ametlla de Mar 

Carrer de la Llibertat, 70 43860 L'Ametlla de Mar. Horari: de dilluns a divendres de 8 a 21 hores. Telèfon: 902 111 444

 

Policia LocalTel.977493949

 

 

 

ATZAVARA_logo.png
bottom of page